2017-08-15

Elchef till SöderenergiRSS

Som elchef leder och utvecklar du underhållsverksamheten inom el & automations-avdelningen hos Söderenergi AB i Södertälje. Du får en viktig och ansvarsfull roll i en processindustri som präglas av framtidstro, där underhåll och produktion samarbetar mot en gemensam målbild.

Din nya tjänst
I din roll som elchef tillser du att en systematisk utveckling och modernisering av elanläggningarna inom företaget genomförs för att svara upp mot de krav som ställs med avseende på personsäkerhet, drifttillgänglighet och möjlighet till underhåll. Du fungerar också som elansvarig på företaget, vilket innebär en delegering för Samordnad elsäkerhet, Elanläggning - och personalansvar samt auktoriserad Elinstallatör för regelefterlevnad ingår i rollen. Du kommer även att ha samordningsansvaret för strålsäkerheten på företaget.

Till din hjälp har du dina medarbetare som är elkraftsingenjörer, automationsingenjörer och eltekniker som önskar sig en drivande, coachande och närvarande chef. Du rapporterar till produktionschefen.

Din bakgrund
Vi söker dig som är elingenjör eller har motsvarande bakgrund. Vi tror att du har mångårig erfarenhet som ledare och har mycket goda kunskaper om lagar och förordningar inom elområdet. Vidare är du behörig elinstallatör, lägst AB, och har erfarenhet av utveckling av elanläggningar.
Har du erfarenhet av tyngre industriell elverksamhet, ses det som meriterande.
B-körkort är ett krav.

Din profil
Vi söker dig som kan engagera och leda personalstyrkan genom ett gott ledarskap, där medarbetarna tillåts växa och utvecklas.
Du kan uttrycka dig mycket väl i såväl tal som skrift i det svenska och engelska språket.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Söderenergi med Thalamus. Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till ansokan@soderenergi.se och har du frågor ringer du till Camilla Molander 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-396 56 44. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
Söderenergi värnar om en rekrytering fri från diskriminering. Vi anser att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.
El och värme för ett hållbart samhälle - Sveriges fjärde största fjärrvärmeproducent

Söderenergi eldar främst återvunna och förnyelsebara bränslen. Uppvärmning, elförsörjning och klok avfallshantering är centrala behov i våra hållbarhetssträvande ägarkommuner. Vi omvandlar utsorterat avfall till energi i form av värme och el med goda miljöprestanda. Det är ett smart resursutnyttjande, en miljötjänst av rang. Vi förser cirka 300 000 personer, kontor och industrier i södra Storstockholm med fjärrvärme. Vår produktion av el motsvarar förbrukningen av hushållsel i 100 000 bostäder och säljs på den nordiska elbörsen Nordpool.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare