24 mars 2023 Stå upp för Södertälje

Söderenergi stödjer SBBK och manifestationen för ett aktivt och tryggt Södertälje

På tisdag den 28 mars kl 18 är det dags för manifestationen ”Stå upp för Södertälje” och du är välkommen! Manifestationen är på Stora Torget i Södertälje centrum och alla går sedan tillsammans vidare till Täljehallen där SBBK tillsammans med kommunen, näringslivet och idrottsrörelsen bjuder på en basketfest med fri entré och underhållning.

Syftet med manifestationen är att stärka Södertäljes varumärke, verka för ett aktivt och tryggt Södertälje och få en gemensam framtidstro där vi-känslan och stoltheten ökar.

Hör Johan Strömwall klubbdirektör SBBK, berätta om initiativet i ett tidigare nyhetsinslag på SVT. SBBK drar igång manifestation för ett tryggare Södertälje: ”Idrotten ska kliva fram” | SVT Nyheter

Söderenergi är sponsor till SBBK med fokus på ungdomsverksamheten. Vi stödjer deras initiativ och arrangemang för stadens barn och ungdomar. I SBBK spelar ca 1 000 barn och ungdomar från 4 år och uppåt. De har också många projekt där de är ute i Södertäljes olika stadsdelar för att locka fler ungdomar till att börja spela basket eller andra meningsfulla aktiviteter. För att skapa en tillhörighet och ökad trygghet.